Wie zijn wij

Yvonne Koster en Noor Verheul vormen samen Rouwrondomgeboorte.nl

Onze missie is rouw te normaliseren en de communicatie te bevorderen. Met als doel voor de zwangere en haar omgeving een zo veilig mogelijk klimaat te creëren waarin een nieuwe hechting kan ontstaan.
Deze missie vormt de grond van onze samenwerking.

Onze manier van werken is persoonlijk en zorgvuldig. Vanuit het besef dat het zien van de rouw van anderen je professionele hart kan raken en dit voor iedereen verschillend kan zijn.
In de trainingen reiken we daarom geen standaardprotocollen aan, maar wel een aantal handvatten waardoor je als professional in de geboortezorg met meer inzicht, begrip en vertrouwen de ander kan bijstaan. Reflectie over je eigen reactie op verlies of bij het zien van rouw bij anderen, vormt daar een onderdeel van.

Meer informatie

Yvonne coacht zwangere vrouwen en moeders, geeft trainingen en supervisie aan verloskundigen. Meer informatie over haar kun je lezen op Linked Inn

Noor werkt sinds 2000 in haar eigen praktijk Brucka, voor begeleiding en training bij levensvragen met specialisatie verlies-en rouwbegeleiding. Meer informatie over haar lees je op de website: www.brucka.nl