Wanneer geboorte en verlies samenkomen doet  jouw deskundige aanwezigheid ertoe..

Nog nooit waren einde en begin
Voor ons zo met elkaar verweven
Intens gemis en stralend nieuw
Beide met liefde omgeven

DATA EN LOKATIE 2021

De eerstvolgende inschrijving Amersfoort 2+23 maart 2021 / Maastricht 1 april en online

Locatie:  Amersfoort is nog niet bekend

Je kunt je hier aanmelden voor deze tweedaagse training Verlieskunde in de verloskundige praktijk. Je kunt ook een aanvraag indienen voor jouw kring of praktijk.

Collega-verloskundigen zeggen over de training:

  • “Extra dank voor het nagezonden verhaal van Marianne Wigbers, het doet me goed. Fantastisch geschreven. Het beschrijft tevens goed hoe ik me op dit moment voel na een IUVD kort geleden. Op een bepaald moment is het lijstje met kindernamen lang… en ondanks alle goede zorgen die we geven, blijft altijd de vraag in het achterhoofd: “Heb ik iets gemist?” Dus goed om te lezen dat andere verloskundigen op een bepaald moment dezelfde gevoelens ervaren.” 
  •  
  • “Tijdens het werk heb ik weer een aantal keer met verlies te maken gehad. Ik merk dat de training heeft geholpen om hier mee om te gaan. Mijn eigen ervaring met verlies kan ik nu deskundig gebruiken in de praktijk en dat vind ik erg fijn. Nogmaals bedankt!”

                                       

Met Kathy Becker-Mansel – van ‘Rouwen na het verlies van je baby’ –  en Ruth van den IJssel – ‘Ima afscheidszorg’ en Steunpunt Nova –  werken we nauw samen.